Hjälp våra svenska haflinger-ekipage till Milano 2015!

Den 17-20 september är det dags för Haflinger EM som i år hålls i Milano. Från Sverige åker fyra ryttare för att delta i de olika grenarna. Det är en lång resa som kräver ekonomiska resurser för att ekipagens ska kunna representera Sverige under Haflinger EM. Var med och sponsra ryttarna att få de bästa möjliga förutsättningarna för ett lyckat EM. Alla pengar som sponsras går oavkortat till det svenska teamet.

Var med och sponsra de svenska ryttarna med minst 200:- och ta chansen till att få en av de betäckningar som kommer att lottas ut.

Hingstarna som deltar i utlottningen är:

– Nilton 25 (Äg. Jenny Hallström)
– Nachtmann liz. 352/T (32) Tar endast emot 100% renavlade ston. www.haflinger.se
– Valfri hingst på Ekbackens Haflinger www.ekbackenshaflinger.se
– Ekbackens Wall-E www.vabjornsgarden.se
– Nightwish 40 (Äg. Maria Barnado)

Hingstarna tar endast emot stamboksförda haflingerston.

Vi lottar även ut två biljetter till Stockholm Horse Show 2015!

Bidraget betalas in på postgiro: 4744436-9 märk inbetalningen med ditt namn och adress. När vi har erhållit ditt bidrag skickas en bekräftelse på din betalning. Vinnare av priserna dras den 30 augusti och presenteras på vår Facebook sida och på hemsidan. Vi kommer att filma dragningen och lägga upp på våra hemsidor.

Vinnaren presenteras på www.svenskahaflinger.se och www.haflinger-sth.se samt på föreningarnas facebooksidor den 30 augusti. Vinsten är inte personlig och kan överlåtas till annan person. Betäckningarna gäller för betäckningssäsongen 2016 eller enligt avtal med hingsthållaren.

 

Posted in Uncategorized.